GAZİANTEP / NİZİP - Abdulhamit Han Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Öğretmenler günümüz kutlu olsun

OKULUMUZUN ŞEHİT DUABEY ONUR ÖZTÜRKMEN KÜTÜPHANESİNİN AÇILIŞ TÖRENİ

Kas

Okulumuzda Meslek Tanıtım etkinlikleri kapsamında Psikolog Emel TUNÇERDEM misafirimiz olmuştur. Üniversiteye hazırlık sürecinden, üniversite hayatı, mesleğin çalışma koşulları, aldığı eğitimler vb bir çok konuda öğrencilerimizle uzun uzun sohbet etmiştir. Katkılarından dolayı kendisine teşekkür ederiz

Kas

Okulumuz 12.sınıf öğrencilerini okulumuzdan mezun olmuş şu an üniversite okuyan öğrencilerle buluşturduk. Mezunlarımız, 12. sınıf öğrencilerine üniversiteye hazırlık süreçlerinden bahsedip, motivasyon ve verimli çalışma konularında bilgi verdiler. Ayrıca üniversite hayatı hakkında konuşmaları öğrencilerin motivasyonunun artmasında etkili oldu.

Kas

Okulumuz Rehber Öğretmenleri Merve Akbulut ve Nagehan Küçük tarafından 12. sınıf öğrencilerimize Motivasyon, Verimli ders çalışma, hedef belirleme, zaman yönetimi gibi konularda seminer verilmiştir.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutladık

TÜBITAK 2204-D